ALUKONIGSTAHL: Aplicatie pentru incarcarea cataloagelor direct pe telefonul mobil

Aplicația AKS TechDoc, disponibilă acum on-line, permite accesul ușor la prospecte , documentații tehnice și informații pentru arhitecți.
Alukonigstahl a lansat o aplicație pentru încărcarea cataloagelor direct pe telefonul mobil

Alukonigstahl vine în sprijinul partenerilor săi cu o platformă pe care se află toată documentația produselor sale. Aceasta se poate accesa foarte ușor de pe telefonul mobil sau computerul personal, Aplicația AKS TechDoc fiind disponibilă pentru sistemele de operare Android, iOS și Microsoft.

Documentațiile sunt clasificate pe categorii, ușor de vizualizat, iar după ce au fost descărcate, pot fi actualizate ulterior foarte ușor. Avantajul major este acela ca această soluție inovatoare pune la dispoziție cataloagele Alukonigstahl  chiar și atunci când nu ești conectat la o sursă de internet.

Aplicațiile sunt disponibile gratuit în magazinele on-line Apple Store și Google Play, iar varianta pentru Windows se poate descărca de pe pagină web Alukonigstahl. Documentația descriptivă este accesibilă tuturor, dar pentru documentația tehnică sunt necesare nume de utilizator și parola de acces, pe care partenerii Alukonigstahl  le  pot obține în urma înregistrării pe pagină web a firmei.

Înființată în 1864 în Retz, Austria de către Jakob Konig, Alukonigstahl este prezența pe piață românească din 1995. Având reprezentanțe în 11 țări europene, compania își propune excelență pentru toate serviciile și produsele distribuite. Pentru mai multe informații despre ofertele Alukonigstahl, vă rugăm să vizitați www.alukoenigstahl.ro și www.avantajecase.ro .