ETEM Systems România a livrat soluţii arhitecturale pentru realizarea bazinului de înot Dinamo

ETEM ROMANIA - Stadion DinamoProducătorul elen de sisteme din aluminiu, ETEM Systems România a livrat o gamă largă de soluţii arhitecturale ce au fost utilizate la realizarea bazinului de înot Dinamo. Astfel, ETEM Systems România a livrat sistemul de faţadă ventilată VARIO pentru HPL, soluţia de perete cortină E85 şi sistemele de tâmplărie E45 şi E1000.

Sistemul Vario este o abordare universală pentru montarea unei mari varietăţi de materiale pentru faţade, realizat prin selectarea accesoriilor ​customizate.  ​Sistemul este proiectat pentru montarea invizibilă a materialelor pentru faţade subţiri şi moi prin folosirea de ancore cu subtaiere. Ancorele cu subtaiere, accesoriile sistemului şi profilele proiectate asigură montarea sigură a materialului.​

​Sistemul E85 este un sistem complet care încorporează diferite soluţii de construcţii şi care îi dă arhitectului posibilitatea de a proiecta dincolo de restricţiile convenţionale. Vestibuluri, construcţii cu corniere, domuri, piramide, cupole şi construcţiile curbe sunt fezabile şi uşor de construit cu E85.

​Soluţia E45 aparţine unei noi generaţii de sisteme de deschidere izolate termic. Având ca prim obiectiv conservarea energiei în structurile de construcţii, E 45 este proiectat pentru a îndeplini o mare varietate de specificaţii funcţionale şi estetice.

Sistemul E1000 este proiectat pentru a îndeplini toate cerinţele moderne ale unei clădiri din punctul de vedere al construcţiei, al tehnologiei şi al esteticii fără a depăşi bugetele alocate.​

Compania ETEM este prezentată sub marca ETEM Systems în România din anul 2​​003. Ca grup, compania ETEM a fost fondată în 1971, ca parte a celui mai mare holdng metallurgic din Balcani - VIOHALCO. ETEM numără peste 1000 de angajaţi în mai mult de 10 de ţări. Compania ETEM este specializată în producţia de sisteme de aluminiu integrate pentru aplicaţii arhitecturale şi industriale. ETEM a fost acreditat ca furnizor preferenţial al sectorului automobilelor, oferind profile performanţe pentru lideri de piaţă precum BMW, Audi şi Porsche. În România compania furnizează sisteme din aluminiu pentru aplicafii arhitecturale şi industriale, inclusiv panouri compozite din aluminiu (Etalbond) şi structuri de aluminiu pentru instalaţii fotovoltaice.
 
Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul companiei: www.etem.ro