ETEM Systems România a livrat soluţii arhitecturale pentru realizarea Vulcan Retail Park

ETEM ROMANIA - cladire Ambasad'or Play
Producătorul elen de sisteme din aluminiu ETEM Systems România a livrat o soluţie arhitecturală de largă aplicabilitate ce a fost utilizată la construirea proiectului Vulcan Retail Park. Astfel, ETEM Systems România a livrat soluţia etalbond®.

Datorită flexibilităţii, etalbond® poate căpăta forme complexe prin tehnici simple de prelucrare. Această procedură - tehnica de frezare cu avans manual + fălţuire – permite elaborarea unor produse cu forme şi dimensiuni variate. După ce materialul a fost frezat, materialul poate fi îndoit manual obţinând o margine exact definită în lungul frezării.

Detalii tehnice despre această soluţie găsiţi accesând linkul.

​ ​Despre ETEM Systems
Compania ETEM este prezentata sub marca ETEM Systems in Romania din anul 2003. Ca grup, compania ETEM a fost fondata in 1971, ca parte a celui mai mare holdng metallurgic din Balcani - VIOHALCO. ETEM numara peste 1000 de angajati in mai mult de 10 de tari. Compania ETEM este specializata in productia de sisteme de aluminiu integrate pentru aplicatii arhitecturale si industriale. ETEM a fost acreditat ca furnizor preferential al sectorului automobilelor, oferind profile performante pentru lideri de piata precum BMW, Audi si Porsche. In Romania compania furnizeaza sisteme din aluminiu pentru aplicafii arhitecturale si industriale, inclusiv panouri compozite din aluminiu (Etalbond) si structuri de aluminiu pentru instalatii fotovoltaice.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul companiei: www.etem.ro