Masterline 10 – noua tehnologie Reynaers pentru case pasive

Reynaers Aluminium, lider european pe segmentul soluțiilor de aluminiu pentru sectorul de construcții, anunță lansarea sistemului pentru ferestre Masterline 10. Prezentarea oficială a noilor soluții a avut loc în luna ianuarie în Campusul Reynaers și în cadrul târgului Polyclose 2018 din Ghent. Sistemul pentru ferestre Masterline 10 va fi disponibil pentru piețele din toată Europa începând cu luna aprilie. Până la finalul anului, Reynaers Aluminium va completa gama Masterline 10 cu soluțiile pentru uși de acces.

MASTERLINE 10 - Sistemul de ferestre pentru construcții cu consum redus de energie

Ferestrele MasterLine 10 reflectă tendințele dominante la nivel mondial în domeniul construcțiilor de clădiri, privind exigențele legate de eficiența energetică, confort, durabilitate, siguranță și design.

MasterLine 10 depășește barierele gândirii convenționale și transformă în realitate orice creație arhitecturală. Noua gamă de soluții pentru ferestre este disponibilă în 3 variante de design: "Functional" pentru un aspect elegant, "Renaissance" pentru un aspect clasic și "Deco" pentru stilul contemporan. Totodata, datorită rezistenței și stabilității sale, sistemul este adecvat pentru realizarea ferestrelor de simensiuni foarte mari și are certificat clasa 3 privind rezistența la efracție.

Nivelul ridicat de izolare se realizează prin integrarea unor materiale noi, inovatoare și prin compoziția berierei termice. Valorile Uf se situează sub 0,8 W/m²K, iar la nivelul ramei de aluminiu acestea scad la 0,66 W/ m²K.

Nu în ultimul rând, MasterLine 10 a obținut certificatul oficial pentru locuințe pasive de la renumitul Institut pentru Case Pasive din Darmstadt, Germania, condus de Dr. Wolfgang Feist.

Odată cu introducerea pe piață a noii generații de sisteme Masterline, succesoare a seriei Concept Systems, la sfârșitul acestui an vor fi retrase din gamă sistemele CS 86 și CS 104.