Aderare la PPTT. Vino în grupul nostru și bucură-te de o serie de avantaje!

 

Descarca adeziunea pentru Înscriere în PPTT

Membrii PPTT se bucură de o serie de avantaje

Rolul patronatului este esential in ceea ce priveste domeniul de activitate al executiei si motajului tamplariei termoizolante, fatadelor cortina si domeniilor conexe acestuia.

Patronatul dorește să promoveze avantajele asocierii și implicării companiilor în deciziile care guvernează sectorul în care iși desfășoară activitatea.

- PPTT efectueaza certificarea calificării tehnico-profesionale a operatorilor economici cu activitate în domeniul tamplariei termoizolante

Certificarea asigura recunoasterea capabilitatii si a competentelor companiei in derularea proceselor ce constituie obiectul de activitate, în domeniul tamplariei termoizolante. Se certifică existenţa dotării tehnice şi a condiţiilor de lucru necesare obţinerii unor produse de calitate corespunzătoare diverselor utilizări.

Percepe tarife avantajoase pentru companiile membre ale patronatului.

- PPTT organizeaza cursuri de specializare, trainig-uri, certificari profesionale pentru angajati

Training-uri, organizate de PPTT in parteneriat cu Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, dedicate perfecţionării şi specializării angajaţilor cu pregătire superioară tehnică din companii active pe piaţa de tâmplărie termoizolantă.
PPTT - autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) ca Centru de Evaluare si Certificare a competentelor profesionale obtinute pe alte cai decat cele formale pentru calificarile:
a. Confectioner tâmplărie din aluminiu si mase plastice;
b. Confectioner geam termoizolator;
c. Montator sisteme tamplarie termoizolanta.

Certificatul de competente se obtine in termen scurt, fara participare la un curs, durata unui proces de evaluare a competentelor profesionale este de maxim 30 de zile.

- PPTT prin Casa Sociala a Constructorilor mijloceste sustinerea a 75% din salarii pe timpul iernii

- PPTT asigura parteneriate cu firme de profil privind consultanta de risc si brokeraj specifica activitatilor membrilor patronatului

- PPTT asigură consultanta si asistenta tehnică de specialitate prin comisiile care funcţionează la nivelul patronatului, emite puncte de vedere tehnice pentru situaţii conflictuale în vederea rezolvării acestora pe cale amiabilă.

- PPTT organizeaza conferinte tematice si workshop-uri cu subiecte de interes pentru acest domeniu de activitate in orasele importante din cele trei regiuni ale tarii.

- PPTT monitorizeaza legislatia din aceasta bransa si depune propuneri de modificare la ministerul de resort.

Patronatul este implicat in elaborarea sau propuneri de modificari legislative si de reglementari tehnice în domeniul tâmplăriei termoizolante prin specialistii desemnati de PPTT in Comitetele Tehnice de Specialitate din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor – MDRAPFE.

- PPTT contribuie la standardizarea naţională, europeană sau internaţională

- PPTT propune programe nationale pentru relansarea activităţii în domeniu

- PPTT face propuneri legislative privind forta de munca

PPTT este membru fondator al Federatiei Patronatelor Societatilor din Constructii (FPSC). Astfel poate sa faca propuneri de modificari legislative, pentru aceasta bransa, pe agenda Comisiei de Dialog Social.

- PPTT asigura participarea la targuri si misiuni economice

Participare membri PPTT prin Programul de susținere a internaționalizării operatorilor economici români din aceasta breasla, cu finanțare de la bugetul de stat, pentru perioada 2017-2020 - in cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.