REYNAERS: Soluții inovatoare și suport activ pentru arhitecți și fabricanți

În calitate de partener al conferințelor naționale “Specialiștii ferestrelor, fațadelor și sticlei” din aceasta toamnă, Reynaers a prezentat cele mai inovatoare soluții din domeniu care ajută arhitecții și fabricanții să-și dezvolte afacerea.

Obiectul Reynaers este de a crește valoarea clădirii și de a îmbunătăți mediul de viață și de muncă al oamenilor prin furnizarea de soluții inovatoare și durabile. Acest lucru îl poate realiza împreună cu partenerii strategici prin a le împărtăși din cunoștințele și experiențele echipei de specialiști, acumulată în cei peste 20 de ani de existenta pe piața din România și peste 50 de ani la nivel internațional.

Componenta educațională este din ce în ce mai mult promovată de către grupul belgian, la toate nivelele operaționale ale firmelor partenere. Astfel, programele dezvoltate propun training-uri atât pentru echipele de vânzări, consultanții tehnici și arhitecți precum și pentru lucrătorii din atelierele de tâmplărie, adaptându-se la nivelul de tehnologizare al fiecăruia.

“Prin lansarea programelor de training venim în întâmpinarea clienților oferindu-le cunoștințele și experiențele de management și marketing, soluții software, instrumente de control și toate materialele necesare pentru realizarea acestor procese. Ne dorim ca partenerii noștri să aibă oportunitatea de a-și dezvolta afacerea, de a fi la curent cu noutățile și inovațiile din domeniu și să poată aplica și implementa imediat proceduri deja testate și funcționale care le vor crește competitivitatea și le vor spori productivitatea”, a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium România.