Conferinţa "Specialiştii ferestrelor, faţadelor şi sticlei", Iași, 4 octombrie 2018

Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă are deosebită plăcere de a vă invita să participaţi în data de 4 octombrie 2018 la conferinţa "Specialiştii ferestrelor, faţadelor şi sticlei" – eveniment pe care îl organizează cu sprijinul efectiv al unor firme de prestigiu din domeniu.

Temele prezentate se adresează în mod deosebit producătorilor de tâmplărie şi vitraje izolante, arhitecţilor, proiectanţilor, serviciilor specializate din cadrul autorităţilor locale privind arhitectură şi urbanismul localităţilor şi construcţiilor.

Conferinţa este sprijinită efectiv de firme de prestigiu din acest domeniu.

Temele prezentate se adreseaza în mod deosebit producătorilor de tâmplărie şi vitraje izolante, arhitecţilor, proiectanţilor, serviciilor specializate din cadrul autorităţilor locale privind arhitectura şi urbanismul localităţilor şi construcţiilor. 

 

Ca participant la această conferinţă veţi avea prilejul de a intra în legatură cu specialişti ai firmelor de marcă din acest domeniu, care vor prezenta ultimele noutăţi apărute pe piaţa şi pe care urmează să le utilizaţi în activitatea curentă în viitor.

Accesul la conferinţă este gratuit. Având în vedere că locurile sunt limitate rezervarea acestora se va face în ordinea sosirii confirmărilor de participare.

Vă rugăm să analizaţi invitaţia lansată si să confirmaţi participarea şi eventualele detalii (nume şi nr. participanţi, funcția, telefon mobil, e-mail, maxim 2 persoane de la aceeaşi companie) până la data de 18.09.2018, prin email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. la telefon 0723178215 sau utilizand formular inregistrare de mai jos.


Formular de inscriere la conferință
pentru specialistii din domeniu (producatori de ferestre, usi, fatade, producatori de vitraje izolante, montatori, montatori fatade, arhitecti, ingineri constructor, studenti de la Facultatatea de Constructii, Facultatea de Arhitectura si Urbanism etc.)

Compania *

Câmp obligatoriu
dorim sa participam la conferinta cu:

Invalid Input
Nume și prenume *

Câmp obligatoriu
Funcția *

Câmp obligatoriu
Telefon *

Câmp obligatoriu
E-mail *

Introduceți o adresă de email validă
Nume și prenume *

Câmp obligatoriu
Funcția *

Câmp obligatoriu
Telefon *

Câmp obligatoriu
E-mail *

Introduceți o adresă de email validă

 

 

PARTENERI MEDIA

Seria de conferinte PPTT 2016 parteneri media Agenda Constructiilor Fereastra MT Constructii Arena constructiilor Bursa constructiilor Revista constructiilor Default SIKA Saint-Gobain Alumil Reynaers Aluprof Barrier Greco Teraplast

Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta

Bucuresti,  Sector 1, Cod postal: 011442
Str. Alexandrina nr. 20-22, etaj 2

Tel: 021-311 1630, Fax: 021-311 8010
Cont: RO12.BACX.0000.0008.8107.7000
Unicredit Bank, Sucursala Orizont
CIF: 16882425

Introduceți datele de mai jos pentru a primi noutățile din domeniul tamplăriei termoizolante direct pe email

Top