Invitatie eveniment ”Cum patrundem pe piata franceza a tamplariilor?”, 25 iulie 2018

 

I N V I T A T I E
 
Ne face o deosebită plăcere să vă adresăm invitaţia de a participa la evenimentul “CUM PĂTRUNDEM PE PIAȚA FRANCEZĂ A TÂMPLĂRIILOR?” organizat de USH Pro Business și Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă (PPTT).
Evenimentul are loc în data de 25 iulie 2018, ora 09.30 la sediul USH Pro Business (fosta Ambasadă a Canadei, zona Piaţa Romană) din Str. Nicolae Iorga, nr. 34-36, etaj 1, sector 1, Bucureşti.
Vă invităm să participați la o întâlnire de dezvoltare a conceptului de brand colectiv pentru producătorii de tâmplărie din România, întâlnire la care se vor prezenta mai multe detalii privind acest concept.
 
AGENDA
Dl. Dan Cîrjan, Exportator cu experiență de 10 ani pe piața franceză
  • Tema: Avantajele constituirii unui consorțiu de export pe piața Franței în domeniul tâmplăriei și materialelor de construcții
Dl. Ing. Valentin Petrescu, Președinte Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă (PPTT)
  • Tema: Oportunități și provocări în exportul românesc de tâmplărie termoizolantă în construcții
Dl. Costin Lianu, Director General USH Pro Business, Centru de Transfer Tehnologic
  • Tema: Modalități de pătrundere pe piețele externe ale materialelor de construcții
 
Înscrierile se fac prin completarea Formularului de participare la eveniment (vezi anexa) și trimiterea lui la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 
Data limită de înscriere: 24 iulie 2018
Taxa de participare la eveniment este 25 lei/participant. Pentru detalii privind modalitatea de plată vă rugăm consultati informațiile din Formularul de participare.
 
Membrii PPTT pot participa la eveniment în regim gratuit.
Pentru informații suplimentare: telefon 021.650.00.14 / 021.794.35.18, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.