Workshop dedicat producatorilor si montatorilor de tamplarie din PVC, 29 mai 2019

 

O izolare inadecvată a ușilor și ferestrelor poate duce la pierderi de căldură de până la 25%. Pentru atingerea performanțelor cerute de eficiența energetică, materialele trebuie puse în operă corespunzător, altfel întregul sistem poate fi compromis. Benzile de etanșare, spuma poliuretanică cu proprietăți specifice și etanșanții sunt elementele cheie ale unui montaj eficient, care asigură calitatea întregului sistem, o izolatoare termică excelentă și reduc transferul vaporilor.

Noile materiale și metode în montajul tâmplăriei termoizolante oferă beneficii atât din punct de vedere al costurilor, cât și din punct de vedere al vitezei de lucru și al preciziei instalării. Noile sisteme de soluții profesionale de la Tytan Professional asigură etanșarea corectă a îmbinării ferestrelor protejează izolația dintre cadrul ferestrei și perete împotriva ploii și frigului, nu permite pătrunderea umezelii în interior, izolează termic, creează o barieră împotriva formării vaporilor de apă în interiorul casei.

(La workshopul de tâmplărie PVC organizat de PPTT) Selena Romania (împreună cu Veka România) prezintă sisteme de soluții inovatoare în montajul ferestrelor și ușilor, care au în vedere atât noile reglementări europene referitoare la eficiența energetică valabile din 2020, cât și eficiența investiției în materiale de calitate pe termen lung.

În numele echipei PPTT și a partenerilor săi, ne face o deosebită plăcere să vă adresăm invitaţia de a participa la workshop-ul dedicat exclusiv producătorilor și montatorilor de tâmplărie din profile PVC.

Evenimentul va avea loc în data de 29 mai 2019 la sediul companiei Selena România SRL din Str. Drumul Mare, Nr. 26-28, Sat Olteni, Comuna Clinceni, jud. Ilfov.

Program workshop

10:00–10:30 Welcome coffee
10:30-11:10 Montajul corect al ferestrelor și ușilor; ghid practic.
  Veka România SRL - Ionel Popa, Consultant Tehnic
  Veka România SRL - Vasile Tetean, Reprezentant Vânzări
11:10-11:50 Eficiența energetică în montajul ferestrelor și ușilor
  Selena România SRL - Artur Jarzab, Application Manager
  Selena România SRL - Tomasz Szczot - Division Solution Manager
11:50-12:10 Dezbateri pe marginea materialelor prezentate
12:10-12:30 Pauză de cafea
12:30-13:50 Demonstrație practică, realizarea montajului complet pentru o fereastră și o ușa
13:50-14:00 Închiderea workshop-ului, concluzii finale
14:00 Prânz

 

În calitate de organizator vă adresăm invitația de a participa la acestă manifestare și vom fi onorați de prezența dvs alături de ceilalți participanți.

Vă rugăm să confirmaţi participarea până la data de 27.05.2019, (maxim 2 persoane de la aceeaşi companie producătoare de tâmplărie din profile PVC).

Detalii suplimentare: e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon 0723178215.