Sika Tack Panel Lipirea eleganta a fatadelor ventilate

Fațada ar trebui să fie elementul care să definească o clădire bine proiectată. Cu sistemul SikaTack Panel, șuruburile sau niturile inestetice pentru fixarea panourilor nu mai sunt necesare, păstrându-se astfel aspectul estetic al clădiri.

DESIGN ELEGANT

Arhitectura este elementul cheie pentru o clădire frumoasă din punct de vedere estetic, adaptată cerințelor prin prisma confortului oferit, rentabilă prin capacitatea de economisire a energiei și nu în ultimul rând sustenabilă în raport cu investiția realizată. Fațada ar trebui să fie elementul care să definească o clădire bine proiectată. cu sistemul SikaTack® Panel, șuruburile sau niturile inestetice pentru fixarea panourilor nu mai sunt necesare, păstrându-se astfel aspectul estetic al clădirii.
Fiind o companie ce operează la nivel global, suntem partener pentru clienții noștri din toată lumea. Sika este prezentă prin subsidiarele sale în 90 de țări, acest lucru asigurând o gestionare și o procesare a comenzilor la cele mai ridicate standarde, oferind suport comercial și tehnic pentru aplicațiile dumneavoastră.

 

 

Descarca brosura

Patronatul Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta

Bucuresti,  Sector 1, Cod postal: 011442
Str. Alexandrina nr. 20-22, etaj 2

Tel: 021-311 1630, Fax: 021-311 8010
Cont: RO12.BACX.0000.0008.8107.7000
Unicredit Bank, Sucursala Orizont
CIF: 16882425

Introduceți datele de mai jos pentru a primi noutățile din domeniul tamplăriei termoizolante direct pe email

Top