Curs postuniversitar de specializare in domeniul tamplariei termoizolante, adresat cadrelor cu pregatire superioara tehnica din cadrul companiilor de profil.

Ca urmare a discutiilor purtate intre PPTT si Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti s-a initiat demararea organizarii unui curs postuniversitar de specializare in domeniul tamplariei termoizolante, adresat cadrelor cu pregatire superioara tehnica din cadrul companiilor de profil.
Cursul este organizat de UTCB.

Scopul cursului este acela de a forma specialisti in domeniul proiectarii si montajului tamplariei, peretilor cortina si a fatadelor ventilate.

Obiectivele Cursului si Conţinutul Cursului
Curricula este in curs de pregatire. Pe baza acesteia se introduce ocupatia in Codul COR.

Organizarea cursului
• Durata curs 90 - 110 ore, cu 4-5 materii
• Perioada in care are loc cursul. La inceputul noului an universitar 2018, in luna octombrie
• Modul de desfasurare. Cursurile pot avea loc in weekend (vineri, sambata, duminica) sau in module de cate o saptamana, cate 8 ore/zi
• Locatia. Sali de curs ale UTCB pentru teorie. Laboratoare de incercari si un atelier scoala pentru lectii practice
• Costul cursului este in jur de 3.000 Lei/cursant. Numar minim de cursanti: 25-30 persoane, ingineri constructori. Se poate asigura cazarea contracost.
• Certificare. In urma absolvirii examenului se obtine diploma de specializare eliberata de UTCB cu antetul Ministerului Educatiei.

Va rugam sa analizati propunerea noastra si sa ne transmiteti pana pe 28 martie 2018 lista persoanelor din cadrul companiei dumneavoastra care vor urma acest curs.
Va vom tine la curent cu privire la detaliile de organizare ale acestuia.

Cereti detalii prin e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.