Editia aniversara a Pria Fire Safety of Buildings Conference - 30 martie 2023


INVITATIE la ediția aniversară cu nr. 10 a Pria Fire Safety of Buildings Conference în 30 martie 2023

PRIAevents, având ca și parteneri principali Prysmian Romania, Schrack Seconet, Rockwool, Siel Invest, Knauf Insulation, OAR Romania, Romania Green Building Council, OAR Filiala Bucuresti, FPSC, AIIRO, AICPS, PPTT și PSC vă invită la ediția aniversară cu numărul 10 a conferinței PRIA Fire Safety of Buildings la Grand Hotel Bucharest , sala Rapsodia, să dezbatem împreună despre cum putem realiza schimbări legislative și despre cum este mai bine să le implementăm în legislația noastră pe cele EU, dar și să descoperi care sunt cele mai bune materiale de construcții, sisteme și proiecte pentru siguranța la incendiu a clădirilor!
Reprezintă reuniunea anuală a reprezentanților din partea autorităților alături de experți în domeniul incendiilor, pompieri, asociații și producători materiale construcții, sisteme, companii din diferite sectoare precum: dezvoltatorii imobiliari, lanțuri de supermarketuri, de hoteluri, depozite logistice, producătorii de materiale, camere de comerț și ambasade, ONG-uri și asociații de proprietari, reprezentanți ai Parlamentului și Senatului, arhitecți, investitori, asigurători, bănci, avocați și reprezentanți ai mass-mediei.
Pe de altă parte, eficiența energetică a clădirilor devine o necesitate în Europa, pentru a reduce facturile la încălzire şi răcire a imobilelor, pentru confort și mai ales pentru reducerea emisiilor de carbon care produc încălzirea globală. 75% dintre imobilele din Uniunea Europeană au nevoie de eficientizare energetică și trebuie luate măsurile necesare pentru creșterea siguranței la incendiu.
Experții (inter)naționali prezintă cele mai recente evoluții și perspective ale cercetărilor recente în domeniul securității la incendiu și combaterii incendiilor.
Vom avea si o tombolă aniversară pentru participanți cu premii de la partenerii noştri.

_____________________________________________________________________

AGENDA
9,30 – 12,45 Sesiune INTERACTIVĂ: Cum îmbunătățim legislația de siguranță la incendiu și eficiența energetică? Care sunt noile trend-uri pe piața materialelor?
Legislația actuală privind siguranța la incendiu în România. Cum poate fi îmbunătățită? Discuții împreună cu reprezentanți ai Statului alături de asociații, companii și societatea civilă pentru a face aceste schimbări? Normativul de siguranță la foc 118 - 1, 2 și 3 în 2022- cum arată acum?
Importanța alegerii cablurilor rezistente la incendiu, a materialelor de construcții, a ferestrelor, materialelor termoizolante, a gips-cartonului și a altora?
Eficiența energetică a clădirilor – status România 2023 și anii următori. Cum pot ajuta companiile energetice? Dar Statul, în contextul creșterii prețului energiei?
Siguranța la foc a spitalelor, muzeelor, școlilor și clădirilor mari în general – studii de caz și soluțiile constructorilor și ale companiilor cu materiale de construcții din România
Cum s-ar putea realiza creșterea siguranței la incendiu în clădirile de birouri, parcurilor industriale, școlilor, lanțurilor de magazine, depozitelor, instituțiilor publice, muzeelor?
Clădirile nZEB în România.

_____________________________________________________________________

Materiale de construcții, materiale pentru fațade, sisteme, cabluri, alarme - cele mai noi tendințe!

_____________________________________________________________________

Colaborarea dintre arhitecți, dezvoltatori, constructori, consultanți, proiectanți, asiguratori și furnizorii de materiale de construcții, cabluri și alte materiale în fața provocărilor privind siguranța la foc și eficiența energetică?
Rolul asiguratorilor, al automatizărilor și al materialelor pe care le folosim?
Importanța structurilor în contextul actual
Concluziile întâlnirii
Lectorii care au confirmat deja prezenta sunt:
  • Anca GINAVAR – Director in cadrul Ministerului Dezvoltării și Lucrărilor Publice Reprezentant Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor
  • Constantin NISTOR – Chief Commercial Officer, Prysmian
  • Arh. Anca Ioana VOICULESCU – AV&I Cons SRL
  • Florin POPESCU– Business Unit Director, ROCKWOOL Balkans
  • Dr. Ing. Daniela TEODORESCU – UTCB
  • Reprezentant IGSU
  • Reprezentant ROGBC
  • Florin ENACHE – Reprezentant #BETTER

Moderator: Raluca VOIVOZEANU - CEO, PRIA Conferences

12,45 - 13,15 – Q&A
PRIA Fire Safety of Buildings reprezintă reuniunea companiilor, specialiștilor și autorităților implicate în siguranța la incendiu ți eficiența energetică în Romania.
În cadrul conferinței online PRIA Fire Safety of Buildings din 30 martie 2023 veți beneficia de aflarea noutăților legislative, de analize la un nivel înalt și de studii de caz.
Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta specialiștii, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.
Stabiliți contacte și încheiați parteneriate
Abordați subiectele pe care considerați că este important să le dezbateți și schimbăm împreună legislația.
Vă asociați cu unul dintre cele mai apreciate branduri de evenimente de business din România, Republica Moldova și Bulgaria.
Lectorii și audiența interacționa și pot răspunde în timp real la întrebările fiecăruia!
_______________________________________________________________________
RSVP la contactul de mai jos mai jos va rugam, ca sa putem sa va rezervam locurile.
 
Vă așteptăm!
Raluca Voivozeanu
Founder / CEO at PRIA
P | +4031 4219254
C | +40723 12 14 18 /+40744 584 661
E | Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.