DELTA GLASS: 20 de ani de activitate pe piata de prelucrare a sticlei

deltaglass

Am ales să construim un nume de referinţă şi suntem pregătiţi să facem faţă concurenţei prin calitate. Argumentele noastre: oamenii pe care îi avem, respectarea termenelor de livrare, atenţia cu care ne ascultăm clienţii, organizarea pe care o promovăm.

Centrul atenţiei noastre este şi va fi CLIENTUL, încă de la înfiinţarea firmei din anul 1998, am stabilit relaţii apropiate cu toţi clienţii, indiferent de mărimea firmei şi suntem în permanenţă deschişi la orice solicitare venită din partea acestora.

PROFESIONALISM

Am ales să construim un nume de referinţă şi suntem pregătiţi să facem faţă concurenţei prin calitate. Principalele noastre valori: oamenii, atenţia orientată către clienţi şi un bun management de proiect.

PROMPTITUDINE

Suntem permanent, cu rigoare și profesionalism, în contact cu clienții noștri atât pentru a ne adapta cerințelor lor sau pentru a le anticipa solicitările, cât și pentru a construi împreună o relație solidă și durabilă.

INOVATIE

Inovația pentru noi înseamnă pasiune, energie și angajament. Credem că viitorul se construiește prin curaj și încredere în idei capabile să revoluționeze. Fără inovație nu există success!

EFICIENTA

Acordăm foarte mare atenție perfecționării constante a proceselor deja existente prin reconfigurarea și optimizarea lor, menținând în același timp standarde înalte de calitate în fiecare etapă a activității.