Gala festiva "15 ani de activitate PPTT" - Bucuresti, 23 noiembrie

gala PPTT

 

Aniversarea a 15 ani de la constituirea Patronatului Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă este un prilej de a evidenţia modul în care a evoluat acest domeniu specializat în contextul general al activităţilor din sectorul construcţiilor. Numeroase afaceri de succes apărute în această perioadă au avut ca obiect execuţia şi montajul de ferestre, uşi şi faţade cortină. Din punct de vedere economic dezvoltarea acestor afaceri a avut iniţial un ritm alert, atingând nivelul maxim în decursul anului 2008, situat la circa 1mld.€, evoluţia ulterioară s-a desfăşurat pe fundalul dificil al unei perioade de criză, care s-a prelungit până în anul 2012, după care a urmat o restructurare a pieții, ajungând în momentul actual la o relativă stabilitate. Cu atât mai valoroase sunt realizările firmelor care, în ciuda provocărilor deloc simple sau uşoare, sunt prezente şi acum pe piaţă, menținând acelaşi bun renume.

Evenimentul aniversar este un bun prilej de alcătuire a unui top cu adevărat relevant pentru performanţele economice ale firmelor de profil dar şi pentru seriozitatea acestora. Marcarea acestui jubileu aduce un plus de strălucire întregului eveniment, realizat cu suportul sponsorilor şi al unor parteneri generoşi şi valoroşi, cărora le mulţumim pentru susţinere.

Astfel în data de 23 noiembrie 2017, ora 18:30, la Hotel Novotel București City Center, Sala Paris, PPTT desfășoară la București Gala festiva "15 ani de activitate PPTT" - eveniment organizat cu o festivitate de decernare a premiilor și cină festivă.


Participarea oaspeților la Gala festivă 15 ani de activitate PPTT, se face pe baza confirmării invitației nominale.
Pentru informaţii detaliate privind organizarea evenimentului şi posibilităţii de participare apelați la datele noastre de contact - email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,  telefon mobil: 0723 178215.

 descarca catalog

 

 

 

Parteneri PLATINUM

 

Parteneri GOLDEN

 

Parteneri SILVER